Čarování
Anotace: Ale i o lásce.:-)
Čaruji lásku bez příchutí snů
pomněnky touhy budoucích dnů
slunce cestám namaluje hloubku
vznítí kdysi vyprahlou sopku
erupcí vychrlí žhnoucí lávu
probudí apatickou,unavenou hlavu
zahřeje duši bez skurpulí
chladu vstoupit nedovolí
džbánkem pramenité vody
zažene veškeré svody
srdce sladí hormonie
tělo s tělem splyne
-v jednu hladinu
Přečteno 596x
Tipy 21
Poslední tipující: Antares, Mraveneček, andrusineck, Eru Alonnar, ilona, Rootness, Psavec, enigman, Radek.oslov.Šafárik, Hazentla, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)