Anotace: Péesákům,nočním mrakům..
Na zámku, v podzámčí,
vzpomínky uzamknu,
na staré struktury
nestačím.
Převedu, nemluvím,
nic vám neřeknu;
bolely fraktury
z výslechů ...
Komouše nemusím,
ať vlají ve větru!
11.03.2010 20:42:00 | Zasr. romantik
Já přestal převádět
už se jen předvádím
v bezvládí podvádím
ty co jsem převed...
ST!
11.03.2010 14:17:00 | Mario de Janiero