Noční košilka
Anotace: Jenom Culíka tak napadla,když ji dnes viděl za výlohou;-)
Ohnivě zbarvená
sklouzává z ramenou
perletí zdobená
podšitá manžetou
dopadá na tvrdou zem
vzrušuje vášnivostí scén
pohledem zkoumané obrysy těla
doteky,vzrušení,oddanost celá
pluje něžnou branou klína
milostná smršť,uragán,čina
bez zábran objetí
do lůna doletí
slastná splynutí
(úsměv vynutí):-)
Přečteno 649x
Tipy 29
Poslední tipující: Antares, betmen71, Mraveneček, Manon.H, Houda, malá slečna, Zasr. romantik, enigman, Pevya, Inge, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)