Anotace: snům,vidinám....
I já sním o svém hovnocuce
však zatím nosím hovno v ruce
a jenom srdce čisté mám....
ST!
14.03.2010 18:37:00 | Mario de Janiero
Jedna z Tvých nejlépe vypiplaných,
hoj, mistře sedmitečný!
Neznám tu nikoho, koho bys namích,
nuž už muž dneskas věčný!
13.03.2010 01:47:00 | Špáďa
Tak abych se pořád neopakoval. Nic moc. ST! :o))
Jsi zjev, bůh plodnosti a navíc s neuvěřitelným záběrem.
13.03.2010 00:23:00 | Zasr. romantik