Anotace: Válce a jedný Argentince.....
Je moc hezká. Taková ta báseň, chutná už při čtení a hlavně po dočtení.
15.03.2010 19:59:00 | Dota Slunská
To bylo tenkrát srandy
v té vojně o Falklandy.
V mělkých vodách rejdy
... za Železnou lady.
14.03.2010 11:46:00 | Zpátky
Vezmi mne s sebou, ať půjdeš kamkoli,
do vřavy bojů, či před dům do polí,
ať půjdeš do své těžké denní práce
stanu se třeba drobinkou v tvé kapse.
ST!
14.03.2010 11:14:00 | hašlerka
mě se líbilo už jen to válka a ženská (aniž jsem to čet) či mariňák a ženská;
nevím ani, jestli je z tý básně patrný, jestli se znali, nebo to byl takovej vztah na 2000 km :-)
13.03.2010 19:45:00 | ewon
Krásná světoběžnická!
Ten, kdo se bojí,
nezhyne v boji
světa vřav.
Kdo nezná míru,
nezmírá v míru...
Hájí vždy mrav?
13.03.2010 18:23:00 | Špáďa