Žaneta
Od zimy do léta
když jabloň odkvétá
moje teta Žaneta
chodí děsně najetá
těžce snáší úděl vdovy
čím dál víc.. rok od roku
stěžuje si doktorovi
že ji svrbí v rozkroku
..Teta chce to chlapa
řekl ji doktor na kontrole
když prohlížel ji rukou dole
vibrátorek sebou noste
nebo vám to sroste..
Přečteno 435x
Tipy 19
Poslední tipující: Myrja, Flamy, Holis, Mario de Janiero, Zpátky, hašlerka, Psavec, Javavia, BArBArKO, Květka Š., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)