Anotace: vodám lásky...
Hrneček horké čokolády
ochutnej je hutná
kousíček Mléčné dráhy
co po malinách chutná
vezu ti na kánoi vratké
víš lásko...
s tebou je všechno sladké
ST!
14.03.2010 12:32:00 | hašlerka
Kdysi jsem věřil v ráje
neviděl realitu
už jarem zima taje
a já tu v přítmí tvého bytu
přes žaluz koukám na střechýly
a žiju další díly
našeho seriálu
kolem nás halas z bálů
z konfet závěje
něha a naděje
někdy i strach
a z mléčných drah
jen na dosah
..láska.
***
st
14.03.2010 12:09:00 | ROMAN LOHNERT