Sníh
Anotace: A tam leželo, nahé tělo .. na silnici
Sníh!
Jsi hladová ač sytá
A tíha laviny!
Mě líbá a stíhá
Sníh!
Dotýká se tvých bradavek
A hlasy havranů!
Mě vábí a svádí..
Mám zájem o tvé nahé tělo posvěcené havranem
Mám zájem o tvé nahé tělo polité a od viny
Mám zájem o tvé nahé tělo rozevláté průvanem
Mám zájem o tvé nahé tělo ponořené do vany
Sníh!
Smísí se s krví tvou
A rudé rubíny
Mě raší po pleši
Sníh!
Jeho vzorce vločky
I ve dne vlci vyjí
Na očích páska – láska?
Ne..! ..hahá..
Mám zájem o tvé nahé tělo posvěcené krví tvou
Mám zájem o tvé nahé tělo na silnici s krajnicí
Mám zájem o tvé nahé tělo s vytí vlků za tebou
Mám zájem o tvé nahé tělo když jdu za tebou s kyticí
Tak buď zas krásná!
Krásná stvůra!
Sníh
Přečteno 531x
Tipy 9
Poslední tipující: Strixa, Bourdon d'Charpiott, Já Esther Ruth, Mraveneček, Skalsky Pavel, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)