o tobě
od spodničky
nechalas mě hledat klíčky
našel jsem je celkem snadno
nevadilo že je chladno
jak jsem se těšil na večerní neřesti
než mi došlo před vraty
proč jsi se spodničkou nedělala ciráty
...nedalas mi klíč od pásu cudnosti
Přečteno 840x
Tipy 9
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Koza, ilona, al-pacino, Jožin z Moravy
Komentáře (3)
Komentujících (3)