Anotace: idealismu,surealismu,turismu....a Johnovi I.
pane Zenge...opět nádhera...ST...už sám začínám z vás mít komplex nedouka...a to je dobře...:-)))
18.03.2010 04:07:00 | Houda
Mám strach že Marta
nečetla Svět podle Garpa
tu mojí knihu oblíbenou
jsem trochu zvláštní ženou
co nesní o odvaze
a bosé tělo na podlaze
překročím v novoluní
tleskám, jásám...zenge UMÍ!!!!!!!
ST za báseň i Irvinga.
17.03.2010 21:46:00 | hašlerka
Krajina Slavíčka
je mého srdíčka
domovina
je to můj rodný kraj
nádherně drsný ráj
Vysočina...
17.03.2010 18:41:00 | Mario de Janiero