kmet
Anotace: jedný subretě a mojí roletě.....
Jsem kmet
už skoro stoletý
a kmen můj s letokruhy
se točí jako deska
a z vět já kdys skládal sonety
i vodil děvy v luhy
a po půlkách je pleskal
Jsem šed
a kráčím smrti v ústrety
tam kde se točí městská
Co z met a cílů zasetých
vzklíčilo v žití poli
prchlo jak šňůra z rolety
kterou mi spásli moli
Piv pět
a línou chůzí carety
podpírán svojí holí
vzpomínám na své subrety
a koukám smutně do údolí.
Přečteno 446x
Tipy 32
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Mario de Janiero, Holis, Zefi, Myrja, Zpátky, enigman, Houda, Mbonita, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)