Osedlám si barvy duhy
Anotace: druhá část pseudobásnické nesérie.
Osedlám si rytmus tvého tepu
Vleju se do dutých žil
Tvůj pohled z těla neoklepu
ať ruce samy najdou cíl.
Před očima rudé kruhy
Cítím žízeň, hlad i děs
Spálím klidně barvy duhy
Jen mě, prosím, ihned sněz!
Přečteno 748x
Tipy 3
Poslední tipující: už nemusím, Neuroxerus
Komentáře (3)
Komentujících (3)