LA
A že už jsem velkej
pozvali mne v El Ej
na čtrnáctou aveňjů
bude tam prej barbekjů
tak to je fakt oukej
chystá se i Stýv
když jsi laky v rojsu houkej
v klabu vypij seven piv
serfnu bejby internetem
vona žije v Majmi Bíč
horkej vítr voní létem
a u nich řádí ňákej Mič
sem z tý holky celej pryč.
Přečteno 412x
Tipy 23
Poslední tipující: Mario de Janiero, BArBArKO, Holis, Zefi, modrá..., Mbonita, hašlerka, ziriant, Psavec, Špáďa, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)