U domečku
Anotace: cestám a člobrdu....
Má cesta k bohu
přes nastavenou nohu
v převlecích kopyt,rohů
i jiných bizardností
pod sprchou událostí
ze zad zrad
vedla už kolikrát
to když mi padla šestka
já nemohl do domečku
a tomu kdo mně tleská
a potom chystá léčku
jsem věřil jako vůl
Má cesta k bohu
přes změny slohů
a vůdců stád
byla tak trnitá
že musel jsem stát
a chvíli lízat rány
teď obrysy brány
té země věčna
mám skoro na dohled
a malý počet let
co v hrbu mám?
Co s nima
čas je klam.....
Přečteno 425x
Tipy 29
Poslední tipující: Mario de Janiero, enigman, ilona, Špáďa, BArBArKO, Holis, hašlerka, Myrja, Psavec, Jiparo, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)