Anotace: hledačům...
Mrzutý je, že tohle mnohdy člověk zjistí, až když je na kraji...ale tak jako tak takový uvědomění přidá životu na chuti.
22.03.2010 21:11:00 | Dota Slunská
:o) vidíš, Honzo, odmala
já jsem ti to říkala:
tu máš pěkně telecí
zůstaň hezky za pecí
u buchet, co peče máma
pěkně Honzo zůstaň s náma
kam bys chodil, kde bys běhal?
co máš znát ti řekne děda
že chceš by svět jinej byl?
snad ses Honzo nezbláznil?
až ti bude šedesát
to se tomu budeš smát
říkám ti to zas a znova
pračlověková Janečková
jen buď pěkně hodnej chlapec
a zase si lehni za pec :-P
22.03.2010 10:04:00 | pamp_elka
..tak mladý a již moudrý...já na to přišel teprve včera odpoledne.
ST!
22.03.2010 08:58:00 | Mario de Janiero