Budu Tvou
Pojď se mnou do noci
milovat se půlnocí
Až do rána časného
Udělám tě šťastného!
Posadíš se do křesla
Zhasneme ty světla
...A Já budu Tvou...
V černé kůži co mi sluší
V podvazkách a bez make-upu
Udělám Tě za minutu...
...A pořád budu Tvou...
Při svíčkách a při víně
opiješ mě nevině.
Pak ze mě strháš všechno prádlo
a řekneš:
"Chci Tě každé ráno"
....................................................
Tak hele brouku, nemáš na to
udělat mě každé ráno.Ani nevíš
co je ve mě..já už nejsem žádný kotě.
Miluju se divoce a co víš vlastně
o holce, která toho nemá dost!
Máš jedno pravidlo a říct že to
skončilo...je toho moc!
Ukaž v sobě sílu chtíče
Zařvi...ať hekám tiše!
....A Já budu Tvou......
Přečteno 779x
Tipy 13
Poslední tipující: Koza, Psavec, ilona, susana načeva, Pythonissa__, enigman, Chico1, CULIKATÁ
Komentáře (6)
Komentujících (6)