pražec
Pod koly lokomotivy
v Kolodějích tam u dráhy
bez šance perspektivy
jsem skončil
..já starý pražec z Prahy
Drncám a trouchnivým
denně jsem pochcáván
válím se,lenivým
už nikam nejsem zván
..neb už jsem vysloužilý
Ve vedrech když leje
trakaře padají
já a dvě koleje
co se furt hádají
tvoříme součást cest
kde přímky z vsí a měst
výhybky protínají
a jako z drah hvězd
občas i vykolejí
voníme po oleji
a taky térovinou
a mlhy nad dolinou
nám k ránu dávaj pít
..jinak je tady klid.
Přečteno 609x
Tipy 33
Poslední tipující: ilona, Mario de Janiero, Houda, Špáďa, Myrja, BArBArKO, Miroslav Možný, Holis, labuť, modrá..., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)