soc.sítě
Anotace: komunikaci..silnici?
Ajsko,Fejsbůk,Skajp
netřeba už knajp
sociální sítě
do ok zachytí tě
líp se prej lže klávesnicí
než li do tváře
v Istambulu,Cařihradu
nebo v Ankaře
mluva zhrubne
u nás zhubne
naše hostinská
stará parta Vsetínská
u stolu rejpalů
už se schází pomálu
doma dřepí
u lahvovýho Janáčka
poslouchají z beden klepy
a hlídá je natáčka...
Přečteno 516x
Tipy 23
Poslední tipující: ilona, Mario de Janiero, Houda, Špáďa, hašlerka, Myrja, BArBArKO, Miroslav Možný, Doradan, Holis, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)