Jára
Na počest odchodu
paní zimy
mám spousty důvodů
přinésti obětiny
zajdu do obchodu
a mezi víny
vyberu skvost
u splavu na stráni
roztáhnu deku
strádání...
...marnivost
a chlad toho věku
možná i trochu breku
spláchnu tím vínem
s úsilím reků
Bude to po ránu
snad ještě za rozbřesku
za zpěvu havranů
utopím Moranu
a z hladin lesku
té řeky voda
ruku mi podá
..Buď vítán Járo
já jsem to ...jaro.
Přečteno 416x
Tipy 26
Poslední tipující: Houda, Špáďa, Mario de Janiero, Mbonita, Dota Slunská, Holis, Psavec, modrá..., Mraveneček, hašlerka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)