Tleskač
Anotace: pannám...nejen mořským.
Už skoro tejden pláče
to nebe pihovaté
nocí se brodíš blátem
a hledáš dveře tajemný
kliky jsou krytý zlatem
a zámky hájený
na kole od Tleskače
tvůj kabát deštěm zmáčen
na cestách co jsou svěcený
kadidlem z Lurdských umyvadel
leštěným plátnem z Turína
když zbloudíš holka do Stínadel
přestaneš býti nevinná
my nejsme parta Rychlých Šípů
s velením Mirka Dušína
jsme znalci všech těch tipů
jak se ti kouknout do klína
jsme Bratstvo pracky kočičí
...ty dveře máme na klíči.
Přečteno 427x
Tipy 33
Poslední tipující: Houda, Mraveneček, Špáďa, Myrja, Mario de Janiero, chroust17, labuť, René Vulkán, Kubino 2, honnnzik, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)