Vivien
Vivien...co kolem žen
a touhy mám
a den co den
si marně namlouvám
že dost bylo změn
a z moře pěn
zjevil se starý prám
Napijem...
spolu se napijem
a jestli přežijem
tu lásku jako trám
tak břehům zamávám
Vivien...ve větrech změn
v bouřích,potom vstříc krám
náš stěžeň rozlomen
a já..týden jen tebe mám
Vivien..dopijem jednu z brend
nebo ji rozlijem
a happy end
jednoho voru
utone v chóru
Bermudských Skyll
milión mil
od domova
..popluješ se mnou znova?
Přečteno 458x
Tipy 30
Poslední tipující: Dota Slunská, Sh' Abůn, Flamy, Holis, rezina, labuť, Psavec, BArBArKO, modrá..., Houda, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)