Anotace: minutám....
Souhlasím se Zasr. romantikem ... To,co se stalo je velice smutné,rozhodně.Ale dnes a denně se dějí stejně zlé a horší věci.Dík,žes to napsal.Já to neuměla.
16.04.2010 23:25:00 | Zefi
Až se já se ocitnu na druhým břehu
doufám, že zaslechnu minutu řevu...
ST!
15.04.2010 09:42:00 | Mario de Janiero
Výborněs to vystih, jen tu kategorii bych pro tentokrát možná změnil |;-)
14.04.2010 01:24:00 | Špáďa
Stále se potvrzuje, že smrt člověka má různou váhu i dopady na světové dění. Kolik Somálců vyváží jednoho politika západu? Tisíc nebo milión? Více či méně?
13.04.2010 22:21:00 | Zasr. romantik