Anotace: starým deskám,humoreskám...
Jo moc pěkný gramec
starej má pořád svou pointu.
A skvěle napsaný od A až po Z.
15.04.2010 22:14:00 | Paulín
Kurva, Zenge, kam se na tě hrabu,
ty píšeš básně skvělé,
až přes tvoje město splavu,
dáme pivo, písně znělé,
a svět nám bude u pr....!
ST! zedníkům!
15.04.2010 21:14:00 | Zasr. romantik
esté, protože už se málo kdy sama zasměju nahlas.Skvělý,úžasný, znamenitý!!
Já jsem sice stará haluz
duší ale mladá
jestli bude u vás mejdan
tak já přijdu ráda
15.04.2010 20:13:00 | Elisha