telegram
Anotace: poštám..a tvému poštěváčku...
Chtěl jsem ti napsat telegram
někde z vsi zapadlé
jak pro tě slzy ždímu
na druhým zdymadle
jak žiju v světě spousty dram
modlím se za padlé
bez tebe lásko jsem tak sám
v posledním sedadle
nočního autobusu
Chtěl jsem ti napsat telegram
a v něm ti poslat pusu
že moje láska jako trám
je Hucul který v klusu
poběží v prachu cest
nenechá oči své
oslepit světly měst
a nohy bolavé
budou ho vést
...za tebou!
Přečteno 561x
Tipy 24
Poslední tipující: Mario de Janiero, BArBArKO, susana načeva, hašlerka, Špáďa, Holis, Mbonita, synanceia, labuť, Psavec, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)