Anotace: Napadlo mě to, když jsem si pročítala subinku, tak i zde jsem ponechala zdrobnělý název. A zařazení? Jiné mi pořádně nesedělo, i když o sexu zde není ani řeči.
Změnu nicku beru na vědomí :) a koment na básničku po mně nechtěj :) všechny mi přijdou... divný. (myslím obecně)
Jinak díky za vzkaz, ale stejně Tě mám v oblíbených, tak se mi to změnilo automaticky ;)
12.05.2010 14:22:00 | Walome