Šou
Šou velkolepou
předvedu porotám
hubu ti izolepou
nadvakrát omotám
ještě se vzteky klepou
tvý tety politý
však seru na city
a bonton při oslavě
..prostě mi ruplo v hlavě
Pochčiju dorty oslavencům
popcornem zacpu hudbě tubu
tak jako starý hubu
pak místo trávy hulim kubu
a tropim alotrie
jsem občan země Magórie
Šou velkolepou
já šedej myšák úřední
předvedu v svý dny výstřední....
Přečteno 434x
Tipy 27
Poslední tipující: Houda, Elisha, borůfkovej shit., BArBArKO, Holis, modrá..., labuť, Psavec, Květka Š., Myrja, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)