Anotace: Bylo to složité....naštěstí láska vždy vítězí a mé tužby mne nepohltili. Díky bohu za to...
Myslim, že to zklamání se v lásce není v životě vůbec na škodu a kolikrát může přinést spoustu zkušenosti a pomoci k nalezení partnera, se kterým pak budeš moci vydržet celý život. Neboli čím víc toho prožiješ, tím víc jsi poučen.
Báseň je dle mě na ST :-).
31.05.2011 22:22:00 | Anura
Trochu ti závidím těch 16,je to moc hezké. Potkáš na své cestě ještě mnoho lásek,nedělej si hlavu,než člověk nasbírá nějaké zkušenosti, mnohdy si trochu natluče ale říká se, co tě nezabije to tě posílí, tak hodně štěstí příteli.))
22.04.2010 00:08:00 | carodejka
Vím že je to špatné... O to horší že k té své sem upřimný a ví, že ta druhá je mi velice sympaticka...ovsem take vi ze miluji pouze ji...a ze ji dokazu byt verny a te druhe odolavat...
21.04.2010 15:19:00 | Neuroxerus