Chci Tě!
Chtěl bych opět nezávazně,
prsty dotýkat se tvého těla.
Stále jen v hlavě vidím,
jak ses mi v rukách božsky chvěla.
Chci vidět jak se uvolňuješ
z doteků mé lásky,
z krku Ti něžně oddělávám
tvoje zlaté vlásky.
Nebyla by tma,
vždyť svítila by lampička
zahalená zůstala by,
stále tvoje kočička..
Přečteno 736x
Tipy 17
Poslední tipující: Moniska, Zrska, Do Ga, čokoládka, betmen71, Mraveneček, Vanilková Ninja, Kett, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)