pes

pes

Anotace: synům mým...

Až se čas naplní
buď připraven
na lačno..vyprázdněn
omyt a oholen
v kapsičce se závětí....
kdo z těch tvých dětí
by mrtvolu myl?
a v poslední z chvil
tvou dlaň by držel v svý
...se ví že ani jeden

Je den...devátej leden
roku krysy
ze stolku časopisy
brejle a stará čtyřbarevka
záložka od péefka
a kniha nedočtená
za dveřmi tvoje žena
...jediná

Ve středu celá dědina
zvony si zastesknou
občas se zalesknou
i chlapům drsným slzy
a ženský říkaj brzy
a kdekdo jak ho mrzí
a drbny je to děs
a za rok štěkne jenom pes....
Autor zenge, 22.04.2010
Přečteno 444x
Tipy 29
Poslední tipující: Houda, Myrja, Rolnička, ilona, BArBArKO, CULIKATÁ, Holis, labuť, Špáďa, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
líbí

Plná teplého lidského citu byť o věcech posledních, studených...

23.04.2010 01:24:00 | Špáďa

líbí

vytesala bych do pomníku..ST!

22.04.2010 21:55:00 | hašlerka

líbí

Možná tě trochu utěší, když ti řeknu, že je mnoho ostatních, kteří když zemřou, okolí si ani nevšimne. Proto prý mrtvoly smrdí, aby si lidi všimli ...

22.04.2010 21:38:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel