Anotace: když se Vám to nechce číst, dejte mi aspoň Tip pro radost :-D
Tak jsem ti tip dala;) a nejen pro radost, ale i za odměnu za dobrou básničku :)
24.04.2010 22:45:00 | kleopatra.sedma
Za Tipy pro radost děkuju. Udělali radost asi víc mě než Vám, ale s tím jste nejspíš počítali :-D.
24.04.2010 22:02:00 | Demedalex
Culík nesmí u radosti chybět,proto Ti přišel tip nadělit,sice ještě do vánoc daleko,ale teď se pěkně zacul-šup!:-))
24.04.2010 21:53:00 | CULIKATÁ