Zahodit klíč od rozumu pout
Anotace: (...a nemyslet na následný okolí soud...)
Sbírka:
Mé já
Někdy chtěl bych poznat čas
Smysl vět a víru v nás
Spoutat rozum a zapomenout
Zahodit klíč od rozumu pout
Vášni v touze rozkrýt plášť
S jednou, s druhou, spolu, zvlášť
Oheň nechat spálit kůží vůně
Potopit se do modrých očí tůně
A nevnímat povinnosti a nutnosti
Cítit a pojídat dotyků vzácnosti
Zakrýt nesmělost v ostnatý drát
Vášně dotýkat se a pouze brát
Víno nedopít, na kůži těla nechat ho téci
Rozbít mříže, rozevřít náruč, pro touhu v kleci.
Přečteno 623x
Tipy 11
Poslední tipující: Divoženka1, Lorraine, Vanilková Ninja, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)