Anotace: O vášni, minulosti, vztahu a stahu
:o) je to fakt upřímný až srandovní...:o) afšak, pakliže vyštěkla, je možný, že upřímná vášeň by vypadala tak, že by ti bacila jednu po kokosu -- :o) zdalipak by se Ti to i takto líbilo...
25.05.2010 21:28:00 | pamp_elka
:o) je to fakt upřímný až srandovní...:o) afšak, pakliže vyštěkla, je možný, že upřímná vášeň by vypadala tak, že by ti bacila jednu po kokosu -- :o) zdalipak by se Ti to i takto líbilo...
25.05.2010 21:28:00 | pamp_elka