Anotace: Harymu... :o)
Hary: no jasně že seš to ty, můj čtenář zdejší nejvěrnější :o)
30.12.2005 21:14:00 | Aki von Spritzenhaus
To je skvělý, zas pointa až v úplně posledním verši, jak to má být (Přiznám se, čekal jsem Anču D. :-) !)
30.12.2005 20:10:00 | Hary_nš
jsem rád, že se na tomhle serveru pohybujou lidi inteligentní se smyslem pro humor :o) tohle mi ke stejný věci napsal jeden redaktor (!!!) jednoho konkurenčního serveru:
"V těchto několika řádcích našel jsem jedince uzavřeného ve svém vlastním, iluzorním světě ... napsat to žena, tak v tom snad vidím i zklamání z minulosti, ale takhle raději ne ... avšak ke konci snad vidím připomínku charakteristické mužské drsnosti a bezohlednosti při sledování vlastních cílů, což ve mně také vyvolává lehký stud ..."
doufám, že vás to pobaví tak, jako mě... :o))
26.12.2005 13:49:00 | Aki von Spritzenhaus
To je dobrý!!!
25.12.2005 20:19:00 |