Anotace: sex trochu jinak
ono je to pěkné, koukám, že odvaha ti nechybí a slovy nešetříš, ale občas není na škodu ušetřit slova, která jsou až příliš moc gramatická, a vůbec učetřit některé verše, nemusíš všechno narvat do jedné básničky, a v jednoduchosti a krátkosti je krása, zkus to :-) *
19.05.2010 17:43:00 | CRASH
Tak to já se těším, až se dozvím, co prožívá casla. fajn, teďko teda vím, že si sebe představuje jako sexuelního esesáka a že je to jako pro tu slečnu príma.....ale kuwadrát, kde je v té básni casla? kdo je casla? co prožívá casla?.................................
jsem z těch, kdo si myslej, že doopravdy může člověk mluvit/psát jen za sebe. takže tohle beru tak, že jsem se dozvěděla, co by si přál/představoval casla od žen......... :(......až se naštvu, také si zplodím ...literatůru.... o Panu Romantickém Takovém Jakého Si Představuju a Sobě Jako Dobrodružné Osudové Krasavici, psáno jako že za něj. :o) a nečilte se pak, že se vám tu nechce číst Večery pod lampou a červenou knihovnu :o)...
01.05.2010 16:17:00 | pamp_elka