V hedvábí ukrytá
Roztoužené dlaně
jako nejjemnější hedvábí
z pavučinek snů
objaly holá ramena
motýlí dotyk
horkých rtů na šíji
rozechvěl nitro
silou podmořského výbuchu
a hladina touhy
rozlitá z břehů nevinnosti
oživená tichým vzdechem
splynula se zrníčky představ
zrozených pod přivřenými víčky.
Rozpálená těla
ústy hledající oázu
v dunách záchvěvů
prolínajících se navzájem
omámená smyslností
jako fata morgánou
nechala v dlaních
vykvést křehký květ
.
.
rozkoš z křídel
blankytných motýlů
Přečteno 540x
Tipy 43
Poslední tipující: WhiteSkull, WAYWARD, PANGÁSIUS, Zorenka Ježková, Monsignore, Jiří I.Zahradník, Patrik Mališ, aniger, symphonicsoul, ilona, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)