Helvete!!!!
uvnitř chlad, na oko žár
obloudíš mě čáry
ďábel vzal mě do svých spár
vyměním Tě za denáry
nebraním se, nejsme pár
jen obcházíme bary
má krev se náhle změní v var
- a z Tvých šatů cáry!
Tys nevolnice a já car
co zbožňuje Tvé tvary
jsi na jednu noc sladký dar
schlíplá vlajka na stožáry
Přečteno 478x
Tipy 23
Poslední tipující: Kyška, jitka.svobodova, PIPSQUEAK, Surya, Rolnička, Zorenka Ježková, Patrik Mališ, Jiří I.Zahradník, Psavec, enigman, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)