Svatobor
Anotace: jedný Sušičačce...
Tou cestou k Svatoboru
nahoru kolem rampy letů
spolu vstříc létu
a svítání
vzal jsem si do dlaní
a mošny po mamince
touhu a lásku
ukrytou v skříňce
..zamčenou
tou cestou zmáčenou
ještě v šeru
z té mošny z kůže jeseterů
plnými hrstmi beru
a házím nad Sušicí
ať tam ví
než se rozední
že v levé plíci
jak jehlici
pletací
bodlou tě mám
a krvácím
ve chvílích
kdy tě nemám
v sobě schovanou
za branou
lásky vedle horizontu
stojím tam denně frontu
...v svítání.
Přečteno 470x
Tipy 52
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, aniger, Houda, Skywalker, Mario de Janiero, harmony, labuť, enigman, Lota, Špáďa, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)