S cejchem medúzina polibku
Anotace: ..."Jen pro oči bláznů a uši bezvěrců.Vzkříšení slasti z předpáteří." Krvácel pokoj svědectvím...
Sbírka:
Skrz obyčejné dny
v rukou tma
a vůně pražených mandlí
vpíjela se
v šíje
stočené ke rtům sukub
těla
jen torza studu
naturalistické nahoty
delfských věštkyň
a válečníků
v předzítří bitvy
z propastí stehen
vysbírat rosu
špičkou jazyka
pro zneuctěný večer
bříšky prstů
okusit sladkost dvorců
zajatých dryád
v pažích
druidů
chtivými stény
probodnout noc
v podpaždí
umlčeného rána
zhynout s cejchem
medúzina polibku
vzkříšení
ze šlach nahých Achillů
poskvrněné probuzení
z extáze do Afroditiných dlaní
...
a už nikdy neusnout
...
Přečteno 454x
Tipy 23
Poslední tipující: Koskenkorva, dream in emptiness, zenge, Dota Slunská, Churry, labuť, enigman, ilona, Mbonita, hašlerka, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)