Daruj mi chloupek

Daruj mi chloupek

Anotace: prosbička

Ve vaně šplouchá živá voda,
voňavý bujon tvého těla,
vyluhovaného po milování,
s hladkou kůží k zulíbání,
pevnými ňadry klenutými,
bradavkami kamennými,
dvorci prsou béžovými,
k tomu s pysky růžovými.

Žena, která byla ukojena.

Hladim tě něžně na pohlaví,
tvé chloupky mi prsty ovívají,
v trojúhelníčku houštinky,
jež stráží poklady svatyňky,
černé vlášení, co vodní řasy,
zvlněné rozkoší do kudrnata,
jako žahavé meduzy chapadla,
divoká samičí kožešinka,
erotický remízek tvého těla.

Daruj mi chloupek zdola,
jeden z těch neposlušných,
co lechtaly nás při milování
a byly s námi ve tvém lůně,
rozmáčeném až do sametova,
v epicentru našeho dovádění,
při mazlení sliznicemi.

Rád bych měl něco na památku.
Autor casla, 09.05.2010
Přečteno 443x
Tipy 4
Poslední tipující: CRASH, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

konečně nějaké pořádné úchylárny :-D * jen škoda, že tady se taková asi moc neujme

19.05.2010 17:40:00 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí