Amaranth
Anotace: Rád tam odpočívám...
Amaranth
Kopečky s katedrálou v podzemí
kde život dříve darováván býval
Půda měkká, určená pro spočinutí snílka
po dlouhém dni k odpočinku
Zelená, krásná pěstěná tráva
kterou snílek tolik miluje
ponořit do ní svůj obličej
a nasávat vůni čerstvé vláhy přírody
Skalnatá země se rozevírá do nekonečna
a v ní květ Amaranthu
s vláhou celého dalšího života
Přečteno 442x
Tipy 12
Poslední tipující: pamp_elka, CRASH, Psavec, CULIKATÁ, Agniezka, aniger, Nighty
Komentáře (4)
Komentujících (4)