Anotace: ...Starý Praze
Jako kluk bez peněz mohl jsem jezdit taxíkem a nebo se celou noc toulat Prahou bez obav, že mě přepadnou, okradou, zabijou. Ty časy jsou už v nenávratnu. A pivo nebo káva za stovku mě taky nechutná. O kouzelných hospůdkách, vinárnách s klavírem a houslemi a noblesou můžeme jen snít a psát...
ST!
23.05.2010 10:09:00 | Mario de Janiero
Však vím jezdily nad kinem k Vyšehradu.....ale jsou dávno ve sběru a tak zbývá tu serpentinu vyšlápnout.
20.05.2010 21:48:00 | zenge
Asi nemáš pravdu...mám pocit, že v Č.Kruml.jezdily schody dřív, než v Praze...kde je tak blaze:o))) na každý pád, Tobě patří ST!!!,který dávám moc rád.
20.05.2010 21:01:00 | Holis
Neznám jinou metropoli
to vymysleli voli
aby v středu města stála
velehnusná magistrála
ST!
20.05.2010 20:11:00 | hašlerka
st
20.05.2010 16:39:00 | ROMAN LOHNERT