Anotace: ...
...asi jsem divná,ale já to znám i z tohoto úhlu...že bych se uměla tak dobře vciťovat ;.)?
Myslím,že je to velice dobře napsané...takže 100 a musím se doma ještě ,,pozeptat"na ten pot ;.)
24.12.2005 23:46:00 | no
Kterej nekulturní savec ti přede mnou flákl nulu? Asi nějaký prudérní frigiďák! Mě nejvíc dostaly ty 3D pohyby, to víš, já na to koukám z jiného úhlu! ;-))
24.12.2005 15:00:00 | Krtica