Tajné mazlení
V jednom velikém domě, tam kde se všechno smí, jsem ucítila něčí dlaně, ty co všecho umí. Jako vánek šimrající byli, k tomu ta vlhká ústa, my jsme se políbili, pro něj má úcta! Jazyky proplétat, vískat ho ve vlasech, tak trochu ulítávat, to vždy bylo v našich snech.
Přečteno 937x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, vapiti
Komentáře (0)