.
bosé nožky těla nahá
vidíš
jsi na mě krátká
tvá ručka na mě sahá
já vím,
že už nezavřeš vrátka
jsem v tvé náruči
laskám tvé prsy
už tam zahučím
jen vyndám prsty
Přečteno 387x
Tipy 4
Poslední tipující: Vanilková Ninja, carodejka
Komentáře (1)
Komentujících (1)