Anotace: kaučuku......
Po divý noci k ránu
vyměním Andule blánu
zase mám poctivou pannu
v županu napustím vanu
potom zas podle plánu
láskou k tý panně vzplanu
za její toleranci
Andulku vyzvu k tanci
(jsme my to ale kanci)!...
ST!..s poklonou!
26.05.2010 13:46:00 | Mario de Janiero
ta Tvoje kráska bez citu,
pod postelí a v outfitu
čeká na Tvoje chlapské pudy,
které tě vytahují z nudy... ;-))
26.05.2010 09:28:00 | nejsembásník
krásná Tvá marioneta i když s kaučuku...moc hezky se četala!
26.05.2010 07:15:00 | xoxoxo
Nádhera z líce i z rubu!
A úsměv na plnou hubu!...
... ... ...Snísts musel humoru tubu!
26.05.2010 06:41:00 | Špáďa