Anotace: ...mám ráda doteky...
polibek lásky na okraji
té brány, svými jinotaji
cestou co vede někam
slova tvým ústům svlékám,
a víčka když se mhouřila
(snad pod dotykem motýla)
lidské prchly starosti,
zábran se vášeň oprostí
pak tají, tají ledovce
do něžnosti a hluboce
:o)
Jiří senior
30.09.2010 20:25:00 | j.c.