plenty
Mám volno
vole volby
dnes se to kolbí
bez kytlic halaparten
Harry Potter s Bonapartem
..já však hlas dám knížeti
zbytek půjde do smetí
levá,pravá,cukr,káva
limonáda,čaj ,rum,bum
moc nevěřím těmhle psům
přežíraj se ...nenechají
ber všechno a všichni dají
už jsme byli skoro v ráji
pak bublina praskla
rozprskla se na skla
vitrín knihoven
ale di mi do hoven
s tím že bylo fajn
ještě cejtim v ksichtu šajn
těch fízláckých baterek
z židle z hospod vzadu šmír
od špinavejch montérek
Mám volno
vole volby
stoupnu k jedný
z jejich lajn
za plentou ho vyhonim
a bude mi fajn....
Přečteno 490x
Tipy 28
Poslední tipující: Andy Darcness, hašlerka, Špáďa, Psavec, BArBArKO, synanceia, Sisinka, Mbonita, labuť, CORONATION, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)