Anotace: astrálním cestovatelům...
Nežer ty hovna
a miluj zrovna teď
na křídlech lásky leť...
ST!
04.06.2010 19:35:00 | Mario de Janiero
Pěkné, moc pěkné - plynulé čtení. Pověz, to je psané v duchu poetismu ne? Vidím zde znaky jako je např. odstranění interpunkce, popis obyčejných všedních věcí, hra se slovíčky. :-)
03.06.2010 06:50:00 | CRASH
Co je to ta láska?
To je ta,
co tě laská,
co voní ti po jasmínu,
i když dřevo štípá,
na sobě z kůže pelerínu,
nebo lístek z fíka.
Naštve tě, že bys ji i zabil,
pak řekneš si, že jsi debil,
a zas se zpátky vrátíš rád,
co krásnějšího než si pusu dát!
A zas se spolu milovat!
01.06.2010 22:00:00 | Zasr. romantik
I kdybys pozřel sto makovic,
budeš se cítit jak pakovic...
Tu záhadu nikdy nerozluštíš,
byť třeby milióny šustíš...
31.05.2010 13:41:00 | Špáďa