Žár jarních blesků
Žár jarních blesků
hřeje Tě na kůži -
dokonce i sám Hrom
se po tobě roztouží
Pak svlaží Tě kapky
jarního deště
a z Tvého hrdla zní
„Ještě! Tak ještě!“
Tak zase zuřivě
blesk o zem bije -
jaký by život byl
bez sodomie…
Přečteno 495x
Tipy 2
Poslední tipující: hypertenze
Komentáře (1)
Komentujících (1)