Anotace: splynutí,soulad a teplo...
Óóó!!!
Tak konečně to jaro začíná pořádně působit! Tvé verše mě uvrhávávají do pocitů, které se veřejně jen těžko popisují, raději si je vychutnám někde sám...
Óóó!!!
07.06.2010 09:06:00 | Špáďa
Mně se také moc líbí a sluníčko Ti přivolává krásný čas,kdy tyto chvíle budou přicházet zas a zas a zas....:).Sisinko:)))
05.06.2010 07:58:00 | CULIKATÁ